Кошик

Блог

28.07.2017

ЧОМУ ЖІНКИ ЛЮБЛЯТЬ ЧИТАТИ ЛЮБОВНІ РОМАНИ

Любовні романи?.. – фу, ні, це не для розумних дівчат! Розумні дівчата читають бізнес-літературу, книги для саморозвитку та інтелектуальну художню літературу.  А усі оці, вибачте, «рожеві шмарклі» - в жодному разі! Як ви могли таке подумати??!!

Є такий стереотип. Так ось. Це неправда. Багато жінок, розумних, читають і люблять читати любовні романи. 

Отже, розмірковуємо на тему що ж приваблює жінок у любовних романах.

Детальніше

21.07.2017

ЕРНЕСТ ХЕМІНГУЕЙ - ЦІКАВІ ФАКТИ З БІОГРАФІЇ, ЦИТАТИ

...Він любив котів і дайкірі, у молоді роки займався боксом, був гірськолижником, яхтсменом, мисливцем, снайпером, військовим кореспондентом, заходив у клітки з левами, обожнював сафарі, ловив акул, мав чотири пристрасні шлюби, пройшов дві світові війни, був поранений, побував в численних аваріях, двох авіакатастрофах та ледь не загинув під час лісової пожежі, переніс малярію, сибірську виразку, гепатит, безліч переломів та струсів мозоку,  а в  результаті покінчив життя самогубством застрелившись з рушниці...

Детальніше

06.06.2017

ПУЛІТЦЕРІВСЬКІЙ ПРЕМІЇ 100 РОКІВ

У 2017 році 100 річний ювілей відмічає одна з найпрестижніших журналістських та літературних премій - Пулітцерівська премія. Що це таке, за що її дають, які книжки перекладено українською - читаємо далі.

Детальніше

25.05.2017

ТОП ПРОДАЖІВ КНИЖОК НА КНИЖКОВОМУ АРСЕНАЛІ 2017 - ЩО ЧИТАЮТЬ УКРАЇНЦІ

Пропонуємо вашій увазі ТОПи продажів книжок відомих українських видавництв на Книжковому арсеналі 2017, наймасшатбнішій книжковій події року!

 

Детальніше

11.05.2017

СПРАВЖНІЙ БАРОН МЮНГХАУЗЕН

Майже 300 років тому 11 травня 1720 року народився на світ Карл Фрідрих Ієронім барон фон Мюнхга́узен, так, так, той самий барон Мюнхаузен, найбільш відомий та харизматичний фантазер, автор і герой незвичайних та кумедних історій.

Детальніше

25.04.2017

ЗМІЇНА СОРОЧКА ГРІГОЛА РОБАКІДЗЕ

У приміщенні посольства Грузії в Україні було презентовано перший український переклад роману “Зміїна сорочка”.

Детальніше

12.03.2017

КРЕАТИВНА РЕКЛАМА КНИЖОК, КНИЖКОВИХ МАГАЗИНІВ ТА БІБЛІОТЕК

Книжки бувають різні - розумні, яскраві, розважальні. Власне, це невичерпний потенціал для креативу. Ми підібрали найцікавіші та найпопулярніші книжкові реклами. Насолоджуйтесь )

Детальніше

21.02.2017

ПАМ'ЯТНИКИ ЧИТАЧАМ ТА КНИГАМ

Нікого не здивуєш пам’ятниками визначних письменників, тож спробуємо порадувати ваші очі пам’ятниками та скульптурами читачам та книгам ) Ми підібрали найяскравіші!

Детальніше

04.02.2017

ЕЛЕКТРОНІ КНИГИ VS ПАПЕРОВІ

Шалений час – цифровий. Цифровими стають, ні, вже стали, газети, журнали, телебачення, фотографії, листи, розмови, навіть гроші… Незмінним і практично незамінним атрибутом сучасної людини стає смартфон – без нього, як без рук.

Звичайно, так само і книга має підлаштовуватись під вимоги майбутнього, змінюючи свої формфактори, принаймні, частково.

 

Детальніше

27.01.2017

ЛЬЮЇС КЕРРОЛЛ - ЦІКАВІ ФАКТИ З БІОГРАФІЇ ТА НАЙКРАЩІ ЦИТАТИ

Не можемо оминути увагою день народження людини, у фантазії якої народились такі непересічні істоти як гусень, що палить трубку, птах Додо, Черширський кіт, Чорна Королева, Бурмоковт та інші :)

Детальніше

05.01.2017

УКРАЇНСЬКЕ РІЗДВО В ТВОРАХ УКРАЇНСЬКИХ ПИСЬМЕННИКІВ ТА ХУДОЖНИКІВ

«Минувся останній день перед Різдвом. Прийшла зимова ясна ніч. Зазорилося. Місяць пишно виплив на небо посвітити добрим людям та всьому мирові, щоб весело було всім колядувати та Христа прославляти. Мороз брався дужче, як ізрання; зате кругом було так тихо, що за півверстви чулося, як рипить мороз під чобітьми. Ще жоден гурт парубоцький не проявлявся попід вікнами; тільки місяць зазирав крадькома до хат, мовби виманював дівчат, які прибиралися та чепурилися, щоб хутчій повибігати на рипучий сніг».

 

Детальніше

03.01.2017

ДЖОН ТОЛКІН - ЦІКАВІ ФАКТИ З ЖИТТЯ

«Ми не обираємо часи. Ми можемо лише вирішувати, як жити в ті часи, що обрали нас»

 

Детальніше

12.12.2016

ГЮСТАВ ФЛОБЕР - ЦІКАВІ ФАКТИ З ЖИТТЯ

"Чи може бути щось краще, - сидіти увечері з книжкою біля каміну, коли вітер грюкає віконницями і горить лампа!.. Ні про що не думаєш, минають години.  

Детальніше

20.11.2016

НАЙЯСКРАВІШІ ЛІТЕРАТУРНІ КОТИ - ДОБІРКА ЗОБРАЖЕНЬ ТА ЦИТАТ

Для вас ми підібрали найяскравіших літературних котиків! Ні, не котиків, котищ!!!! Їх фоточки і вислови (чи про них, бо часто так буває, що коти не розмовляють) Зацініть!

Детальніше

31.10.2016

МОТОРОШНІ ІСТОРІЇ ДО ГЕЛЛОВІНУ - ДОБІРКА СТРАШНИХ КНИЖОК

Вечір напередодні Дня усіх святих - саме час згадати старі добрі моторошні історії

Отже...

У одного чоловіка...

Детальніше

19.10.2016

ГАРРІ ПОТТЕР І ПРОКЛЯТЕ ДИТЯ - ВОСЬМА КНИГА ДЖОАН РОЛЛІНГ ПРО ПРИГОДИ НАСТУПНОГО ПОКОЛІННЯ ЧАРІВНИКІВ

Неабияким ажіотажем зустрів світ, а разом з ним і Україна, вихід восьмої книги про Гаррі Поттера. Книга  вийшла у вигляді п'єси і розповідає про пригоди Альбуса Поттера, сина Гаррі, та його друзів.

Детальніше

16.10.2016

ЕСТЕТ ТА МАЙСТЕР ЕПАТАЖУ ОСКАР УАЙЛЬД - ЦІКАВІ ФАКТИ З БІОГРАФІЇ ТА НАЙКРАЩІ ЦИТАТИ

«Якби мені довелося заповнювати переписний опитувальник, я б у графі «вік» написав «19 років», в графі «професія» - «геній», а в графі «недоліки» - «талант», - так говорив про себе Оскар Уайльд.

Детальніше

21.09.2016

КНИГИ-ПОДОРОЖІ - ДОБІРКА КНИЖОК, ЩО НАДИХАЮТЬ МАНДРУВАТИ

Не встиг закінчитися сезон відпусток, а ми вже починаємо мріяти про майбутні подорожі… Ну що б, що б такого незвичайного вигадати наступного разу, які б чарівні моменти створити у своєму житті, які б назавжди закарбувались у серці?.. 

 

Детальніше

15.09.2016

КОРОЛЕВА ДЕТЕКТИВІВ АГАТА КРІСТІ - ЦІКАВІ ФАКТИ З ЖИТТЯ ТА ЦИТАТИ

15 вересня 1890 року народилась одна з найбільш відомих у світі авторів детективної прози, непересічна жінка, Агата Крісті. 

Детальніше

11.09.2016

О.ГЕНРІ - НАЙКРАЩІ ЦИТАТИ

«Кожен має своє уявлення про щастя – так само, і ви, і я . По-вашому, немає нічого кращого, ніж носитися світом на яхті або автомобілі та викидати дукати на різні заморські штучки…»

 

Детальніше

Підпишись на новини

Отримуй інформацію про новинки

Вхід на сайт