Кошик

МОТОРОШНІ ІСТОРІЇ ДО ГЕЛЛОВІНУ - ДОБІРКА СТРАШНИХ КНИЖОК

31.10.2016
Thumbnail Image 1

Вечір напередодні Дня усіх святих - саме час згадати старі добрі моторошні історії

Отже...

У одного чоловіка...

...був кіт. Чоловік напився та й вирізав котові око.Потім йому стало соромно і він вирішив здихатися кота й повісив його в садочку за домом. А вночі сталася пожежа, і на вцілілій стіні відобразися відбиток кота з мотузкою на шиї…

Страшно ? І це лише початок, далі буде котяча помста … (Згадали? Це оповідання Едгара По «Чорний кіт», класика жанру)

 

 

А ось ще історія. Один лікар, як ви вже здогадались, не сповна розуму, дуже хотів здійснити науковий прорив та навчитися оживляти людей. В результаті він створює аж надто потворну потвору із різних частин тіла померлих людей та оживляє її. Пам’ятаєте прізвище лікаря? (Ну звісно ж, Франкенштейн з роману Мері Шеллі)

 

 

Ну і най найгелловінська історія! Одного разу на Гелловін хлопці вбрались у звичайні гелловінські костюми, ну ви знаєте – «Солодощі або смерть!!!». І понесло їх до таємничого старого будинку на краю яру, в якому жив містер Смерч!!! Тільки один з друзів не зміг піти, бо з ним трапилось щось жахливе… Разом з жахливим містером Смерчем хлопцям доводиться пережити наймоторошнішу пригоду своєму житті, рятуючи друга. В результаті вони, та й ви разом з ними, дізнаєтесь усе про історію Гелловіна ну й осі оці грабузи. (Це ж "Вечір напередодні всіх святих" Рея Бредбері).

 

А цю картину маслом, до речі, також Рей Бредбері намалював, «Halloween tree» називається. От що воно, талановита людина.

 

Більше моторошних історій тут 

Книги у жанрі трилери,жахи в електронних форматах epub, fb2, pdf

Цікаві факти з біографії Стівена Кінга

 

Підпишись на новини

Отримуй інформацію про новинки

Вхід на сайт